dimecres, de novembre 12, 2008

DOCUMENT 4 PAG.40

0
1.El text ens parla sobre uns homes que observen un paisatge. Parla del punt de vista que ho veu cadascun, perquè sigui diferent no vol dir que no sigui real sinó que cadascun el veu desde un punt de vista diferent.

2.diferents punts de vista.

3. El text ens parla sobre els punts de vista de la gent explica que segon la posició del objecte el subjecte es vist desde una manera o altre i els dos homes estan en posicions diferents veuen les coses diferents. Per tant segon el text no troben just el punt de vista de l’altre.

4. El text defensa el mètode idealista, perquè no dona a conèixer les coses tal com son, sinó com és mostren. L’existència de la consciència, la seguretat que jo estic pensant o coneixent aquest model el defensa kant i Hegel, és pot comparar amb el realisme que diu que la realitat és tal com és i que podem conèixer les coses en si mateixes, que la ment és un mirall del món. També és pot comparar amb la femenologia que és un terme entremig entre el realisme i d’idealisme que és conèixer el que són les coses en la seva presentació pura i simple a la consciència.

No Response to "DOCUMENT 4 PAG.40"

Publica un comentari a l'entrada