dimarts, de gener 26, 2010

ACTIVITAT 12

0
1) Aquest text és un argument sobre una lluita de contraris, explica que de quelcom neix el seu contrari i que després es produeixen uns processos de generació entre l’un i l’altre. També explica que les animes van a parar a l’Hades, d’allà tornen a altres cossos.

2) Els contraris

3) En aquest fragment del Fedó, escrit per Plató explica que les ànimes quan són alliberades es dirigeixen a l’Hades i més tard, tornen a altres cossos per donarlis vida. Desprès parla de l’argument de Sòcrates sobre els contraris on totes les cosses tenen un i d’aquí surgeixn els altres i per finalitzar troba una relació entre el que diu Sòcrates i Cebes, això fa afirmar la necessitat i l’existència de contraris.

4) Es pot correspondre amb Heràclid, ja que ells diu que la realitat anvia continuament i està sotmesa a canvi. Tambè parla sobre la lluita dels contraris. També pot correspondre amb els pitagorics i la seva idea sobre que era l’ànima i soposa clarament a Parmènides i la seva idea de la que la realitat era un ésser i aquest ésser era inmutable.

No Response to "ACTIVITAT 12"

Publica un comentari a l'entrada