dilluns, d’octubre 05, 2009

activitat 4

0

PODEM ARRIBAR A CONÈIXER LA VERITAT ABSOLUTA?

Entenem, que la veritat absoluta és una realitat inflexible, fets que son fixos o intangibles. Podem arribar a pensar o bé que no existeix una realitat verdadera i només existeix un conjunt de percepcions o d’altra banda podem arribar a reflexionar que si que existeix una veritat absoluta.

Els que pensen que no existeix una veritat absoluta, defensen que tot és relatiu i per tant aquesta veritat absoluta no existeix.

L’altra grup si que pensa que existeixen realitats absolutes, poden ser tant realitats insignificants com realitats importants, i segons aquesta realitat poden seguir un criteris per identificar si allò està bé o malament, en canvi, si no hagués una realitat absoluta tot seria un caos. També pensen que totes les veritats son infinites, ja que dos més dos son 4 i sempre serà així, per tant serà eterna.

Des de el meu punt de vista, si que existeixen les veritats absolutes, perquè si no rés tindria lògica i tot seria totalment il•lògic, també penso, que els que defensen que no hi ha realitats absolutes, s’estan contradient perquè estan afirmant que no hi ha rés absolut per tant és una contradicció.

No Response to "activitat 4"

Publica un comentari a l'entrada